دانلود آهنگ و فیلم


نیازمندیهای مهناد -درج آگهی رایگان - تبلیغات رایگان - تبلیغات اینترنتی - خرید و فروش بی واسطه

نظر
&

دانلود فیلم سال دوم دانشکده من - تیک فیلم


 

 

  • دانلود فیلم سال دوم دانشکده من - تیک فیلم

    دانلود فیلم ایرانی سال دوم دانشکده من با لینک مستقیم و کیفیت عالی

    دانلود فیلم سال دوم دانشکده من

    ژانر: درام، اجتماعی

    فرمت:MKV

    کیفیت: WEB-DL

    مدت زمان: 88 دقیقه

    محصول کشور: ایران

    سال ساخت: 1396

    کارگردان: رسول صدرعاملی

    بازیگران فیلم سال دوم دانشکده من: علی مصفا، پدرام شریفی، بابک حمیدیان، ویشکا آسایش، شقایق فراهانی، نیلوفر خوش‌خلق، علی استادی، مریم بوبانی، شیوا خسرومهر، افشین هاشمی، سها نیاستی، فرشته ارسطویی، یزدان دارابی و…

    خلاصه داستان فیلم سال دوم دانشکده من: مهتاب (سها نیاستی) و آوا (فرشته ارسطویی) دانشجویان سال دوم دانشکده معماری هستند که به اتفاق تعدادی دیگر از همکلاسی‌هایشان برای یک سفر چند روزه دانشجویی از تهران به اصفهان می‌روند و…

    لینک های دانلود فیلم سال دوم دانشکده من

    رمز فایل: xenxhbxlnvvoqfqlak

    تیزر فیلم سال دوم دانشکده من

    درباره فیلم سال دوم دانشکده من

    فیلم سال دوم دانشکده‌ی من (Sale Dovome Daneshkade Man 2019) محصول 1396 تازه‌ترین فیلم رسول صدرعاملی در مقام کارگردان بعد از 9 سال پس از ساخت فیلم در انتظار معجزه است. این فیلم بر اساس فیلمنامه ای از پرویز شهبازی است و از 900 نفر تست گرفته شد که در نهایت 22 نفر بازیگر و 2 چهره جدید به سینما معرفی شدند. این فیلم برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و نامزد دریافت جایزه سیمرغ بلوری بهترین موسیقی متن شد. این فیلم پس از اکران در سینماهای کشور به فروش 923?465?000 تومان در گیشه دست یافت.این فیلم در جشنواره بین المللی فیلم مسکو برنده جایزه بهترین بازیگر زن (سها نیاستی) شد.

    نقد و بررسی فیلم سال دوم دانشکده من

    یاسمن خلیلی فرد
    "دومین سال دانشکده من" با دغدغه قدیمى رسول صدرعاملی ساخته شده است؛ پرداختن به بحرانهاى دختران نوجوان، با این تفاوت که هرگز دغدغه مندى اجتماعی گذشته فیلمساز نسبت به شخصیتها در فیلم جدید او لحاظ نشده است؛ به بیانی دیگر این فیلم یک عقبگرد محسوس است. مسئله اصلی فیلم براستى چیست؟ فیلمنامه پرویز شهبازی به نسبت فیلمنامه فیلمهای خوبى چون "دربند" کاملا افت داشته است. انتخاب بازیگران درست و خوب است و دو بازیگر تازه کار فیلم بازیهاى نسبتاً روانى دارند.اماعلت انتخاب بازیگران حرفه اى براى نقشهای بسیار معمولى چیست؟


    محسن شهمیرزادی
    صدرعاملی، 2 چیز را بخوبی درک و روایت کرده است؛ نخست همزیستی مسالمت‌آمیز تناقض‌ها در عصر جدید؛ اینکه تناقض برای انسان چالشی به‌وجود نمی‌آورد، تناقض‌هایی که در کاراکتر علی هم بخوبی به چشم می‌آید. کسی که می‌تواند با همه‌«جاست فرند» باشد و معتقد است وقتی مشکل پیش‌ می‌آید که به‌قول خودش طرفین می‌خواهند «فابریک» باشند. برای او دوستی با هر دختری هم تناقض نیست در حالی که تلاشی هم برای عمیق کردن آن دوستی ندارد. دوم بازنمایی درست از مفهوم «خیانت» است که در عمده فیلم‌‌های اجتماعی ایرانی مفهومی مطلق محسوب می‌شود. همسر یا از اول خائن بوده، یا با یک چشمک و ناز و عشوه دختری از راه به در می‌شود، حال آنکه واقعیت چیز دیگری است.
    لاله محمودی شرق
    ساختار اثر نیز متاثر از متن دچار لکنت، نوسان و بی رمقی خاصی شده که هیچ عنصر پیش برنده ای تا پایان نمی تواند این کرختی را در کلیت اثر برطرف سازد. شاید بجز نقطه قوت بازیگری فیلم اخیر صدر عاملی، نمی توان به عامل دیگری اشاره کرد. بجز فیلمبرداری و قاب های مناسب هومن بهمنش و موسیقی قابل تامل کریستف رضاعی که البته این دو عامل خوب نیز به دلیل نقایص موجود در فیلمنامه نمی توانند انگونه که باید پیش برنده باشند.


    آرش پارساپور
    داستان اصلی فیلم قابلیت کشش مدت زمان تقریبا دو ساعته فیلم را ندارد. از همه این موارد مهم‌تر پایان بندی داستان است که با کج سلیقگی تمام نوشته شده و تمام روایت بی‌نظیری که تا آخر نقل شده بود را تقریبا خراب می‌کند. پایان خوش و گل و بلبلی که کارگردان برای فیلمش در نظر گرفته شاید در نگاه اول بتواند امید را به جامعه تماشاگران فیلم تزریق کند اما باید این واقعیت را پذیرفت که احتمالا اگر شهبازی خودش تصمیم به کارگردانی فیلمنامه‌اش می‌گرفت، پایان بندی ان را عوض می‌کرد و ان را به مراتب بهتر می‌ساخت.فیلم سال دوم دانشکده من با رعایت چند نکته ریز می‌توانست به یکی از آثار خوب صدرعاملی به ویژه در سال‌های اخیر که دچار سیر نزولی شده بود تبدیل شود اما از این مهم باز می‌ماند؛ با این وجود می‌توان کماکان ادعا کرد که صدرعاملی توانسته احیای خوبی برای سینمای خود رقم بزند و نشان دهد که با وجود پا به سن گذاشتن، همچنان دغدغه جوانان را دارد و این دغدغه‌ها را نیز به خوبی می‌فهمد.


    دبورا یانگ
    «سال دوم دانشکده من» تصویر دقیق و همذات پندارانه‌ی دیگری درباره‌ی دختر جوانی است که در تقلای شناختن خود در جامعه‌ی ایران است. این فیلم پر است از بیم و امیدهایی که یک دختر کم تجربه در زندگی‌اش تجربه می‌کند. شرایط به شکل غیرقابل منتظره‌ای تغییر می‌کند. ابهامی که در سکانس‌های پایانی ایجاد شده، بسیار غیرضروری است و مخاطبان را با حس عدم قطعیت که نتیجه‌ای ندارد، رها می‌کند. در این فیلم اثری از بحث‌های دانشگاهی یا شاعرانه دیده نمی‌شود بلکه بنظر می‌رسد این دو دختر در پایان، رویای یافتن همسری ثروتمند را در سر می‌پرورانند.

    عکس ها و تصاویر فیلم سال دوم دانشکده من