انتصاب دبیر اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر در وزارت علوم
- انتصاب دبیر اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر در وزارت علوم
به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی بنیاد بینالمللی غدیر، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی ضمن تقدیر از تلاشهای غفاری و رشید جعفرپور رئیس اداره پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اهتمام ایشان به غدیر و ترویج فلسفه غدیر، پیشاپیش ایام دهه امامت و ولایت را تبریک گفت.
صدیقی بابیان فضائل صاحب غدیر امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) گفت: ما نه تنها قادر به شناخت مولی الموحدین نیستیم بلکه اگر تمام ملائکه نویسنده باشند و تمام دریاها مرکب باشند نمیتوانند تمام فضائل امیر المؤمنین (ع) را بنویسند .
وی ادامه داد: امیرالمؤمنین همه صفات خداوند را داراست و تفاوت در این است که خداوند تمام صفات را از خود دارد و امیرالمؤمنین از خداوند اکتساب کردهاند. ایشان با ذکر بینظیر بودن فضیلتهای امیرالمومنین، مگر در وجود مقدس رسول اکرم(ص)، ضرورت کسب معرفت بیشتر نسبت به آن حضرت و تلاش بیشتر برای معرفی غدیر به جامعه را یک ضرورت دانست.
صدیقی با اشاره به سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و بیان بزرگی و عظمت بانوی دو عالم افزود: اگر حضرت علی(ع) نبود هیچ همتایی برای حضرت فاطمه(س) در عالم خلقت یافت نمیشد.
امام جمعه موقت تهران، ضمن تشکر از مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ترویج غدیر، فعالیت و خدمت به امیرالمومنین را از جمله توفیقات الهی برشمرد و افزود: همه باید امروز در خدمت امامی باشیم که ما توفیق پیروی از او را داریم و امام راحل و ملت بزرگ ما به نام او این انقلاب عظیم را بر پا کردهاند.
در ادامه این جلسه غلامرضا غفاری، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از فعالیتهای معاونت فرهنگی اجتماعی درحوزه قران و عترت برای گسترش فرهنگ انقلاب در میان دانشجویان که آیندهسازان ایران اسلامی هستندف ارائه داد و گفت: ما در چند سال گذشته همکاری خوبی را با بنیاد داشتهایم؛ جشنواره ملی تقدیر از آثار غدیری دانشجویان در سالهای گذشته و برگزاری همایشهای مختلف علمی مشترک توسط دانشگاههای مختلف کشور نمونه این همکاریها است.
معاون وزیر علوم افزود: از اینکه رسماً نیز به جمع یاوران غدیر میپیوندم خداوند را شاکرم و امروز را جزو روزهای استثنایی خودم می دانم.
وی ادامه داد: هرکاری که برای امیرالمومنین انجام دهیم در مقابل وظیفه ای که داریم چیزی نیست و ما انشاء الله گسترش فعالیتهای غدیری را در دانشگاهها برنامهریزی خواهیم کرد .
در ادامه پایان، ظریفمنش، مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر نیز ضمن خوشآمدگویی به حاضران و تشکر از همکاریهای چندین ساله غفاری و جعفرپور، به بیان گزارشی از برنامههای دهه امامت و ولایت سال جاری پرداخت و با اشاره به شیوع ویروس منحوس کرونا و مخاطرات حاصل از اجتماعات افزود: در سال جاری فعالیتهای میدانی به جز در شهرهایی که در وضعیت سفید دارند، کاهش یافته اما برنامهها در فضای مجازی به خصوص با اهتمام چشمگیر جوانان گسترش یافته است.
وی طرح احسان علوی و استمرار کمکهای مومنانه را که با تأسی به سیره امیرالمومنین و لبیکگویی به رهبر معظم انقلاب اسلامی طراحی شده را یکی از مواردی دانست که می تواند در دهه امامت و ولایت نشانگر حضور مومنانه مردم در ترویج سیره علوی باشد.
ظریفمنش در ادامه خواستار راهاندازی کانونهای دانشجویی فرهنگ علوی، برگزاری مسابقه کتابخوانی در فضای مجازی میان دانشجویان، اجرای طرح یکشنبههای علوی در همه دانشگاهها، برگزاری کارگاههای غدیرشناسی برای دانشجویان وکادرآموزشی کشور و همکاری برای برگزاری جشنواره بین المللی تقدیراز آثارغدیری دانشجویان شدکه مورد استقبال قرار گرفت.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد کانون های دانشجویی فرهنگ علوی را گامی بزرگ برای مشارکت دانشجویان در جهت افزایش معرفت نسبت به امیرالمومنین و ترویج تعالیم آن حضرت در میان دانشجویان دانست و گفت: وزارت علوم آمادگی دارد تا علاوه بر این عناوین و موضوعات غدیری مرتبط با امیرالمومنین و نهجالبلاغه ابلاغی از سوی بنیاد را که میتواند به عنوان موضوعات پایاننامههای ارشد و رسالههای دکتری مورد استقبال دانشجویان سراسر کشور قرار گیرد، مورد حمایت قرار دهد.
انتهای پیام