جزئیات همایش مقاومت اسلامی از نگاه قرآن تشریح شد
- جزئیات همایش مقاومت اسلامی از نگاه قرآن تشریح شد
به گزارش ایکنا، این همایش از روز اول تا ششم شهریورماه در قالب چندین کمیسیون و با حضور شخصیتهای قرآنی برگزار میشود.
کمیسیون تخصصی اول با عنوان «گفتمانسازی و روش مقاومت، از نگاه قرآن کریم» است که مدیر آن، حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور و دبیر علمی کمیسیون، حجتالاسلام والمسلمین سعید بهمنی خواهد بود.
این کمیسیون روز شنبه، اول شهریورماه از ساعت 9 تا 13 در قم، مرکز همایشهای غدیر برگزار میشود و مقالات؛ جایگاه تاکتیک نرمش در راهبرد مقاومت اسلامی با تأکید بر اندیشه قرآنبنیان مقام معظم رهبری توسط فرجالله میرعرب و راهبرد و راهکارهای مقاومت منفی در ارتباط با بیگانگان از دیدگاه آیات و روایات توسط حجتالاسلام والمسلمین علی اسدی ارائه خواهد شد.
همچنین مقاله قرآن کریم و نقش آن در شکلگیری گفتمان مقاومت نزد امام خمینی(ره) به قلم سجاد عربی، رابطه «سعادت حقیقی» با «مقاومت اسلامی» در گفتمان قرآن نوشته حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی فیروزمهر و نقش ساختارها و سازمانها در گفتمانسازی برای مقاومت اسلامی به قلم محمداسماعیل مجلسی و فاطمه زینلیپور، دیگر عناوین مقالات این کمیسیون هستند.
کمیسیون تخصصی دوم با موضوعِ مفاهیم، مبانی و اصول مقاومت اسلامی از نگاه قرآن است که مدیر آن حجتالاسلام والمسلمین نجف لکزایی و دبیر علمی آن، حجتالاسلام والمسلمین محمدهادی یعقوبنژاد است؛ این کمیسیون هم یکشنبه دوم شهریورماه از ساعت 9 تا 13 برگزار میشود.
بررسی دستاوردهای قاعده نفی سبیل
مقالات جایگاه و اهداف مقاومت اسلامی از دیدگاه مفسران اهل سنت نوشته حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفیمقدم، راهکارهای دستیابی به اقتصاد مقاومتی از منظر قرآن و اهل بیت(ع) به قلم حجتالاسلام یاسر ابوزاده گتابی و آموزههای قرآنی مدیریتِ مقاومت نوشته حجتالاسلام والمسلمین سیدعباس قدیمینژاد، دستاورد قاعده نفی سبیل در مقاومت اسلامی نوشته حجتالاسلام والمسلمین علی سعیدی و حجتالاسلام والمسلمین رضا پورصدقی، راهبردهای عملی اقتصاد مقاومتی در آموزههای قرآن به قلم حجتالاسلام والمسلمین حسن شیرزاد کمانگر، قرآن خاستگاه عزت و مقاومت فرهنگی، نوشته حجتالاسلام والمسلمین سعید بهمنی و مبانی قرآنی و روایی مقاومت در کلام مقام معظم رهبری به قلم حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین اعرابی از دیگر مقالات این کمیسیون است.
کمیسیون تخصصی سوم این همایش «الگوهای مقاومت در قرآن کریم» است. مدیر این کمیسیون حجتالاسلام والمسلمین محمد فاکرمیبدی و دبیر علمی کمیسیون، حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیاکبر حسینی است و روز دوشنبه سوم شهریورماه از ساعت 9 تا 13 برگزار خواهد شد.
مقالات این کمیسیون عبارتند از: تبیین قرآنی نقش مقاومت در حکومت جهانی مهدوی، شاخصهای الگوی مقاومت در قرآن، شاخصههای اجتماعی الگوی برتر مقاومت در قرآن، شاخصههای فرهنگی گفتمان مقاومت اسلامی در قرآن، طراحی الگوی مقاومت اسلامی از منظر قرآن و عوامل موفقیت امتهای استقامتکننده.
کمیسیون تخصصی چهارم نیز با موضوع دستاوردهای مقاومت از نگاه قرآن کریم است؛ مدیر کمیسیون حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا مودب و دبیر علمی آن، حجتالاسلام والمسلمین سیدجعفر صادقی فدکی است.
این کمیسیون روز سهشنبه، 4 شهریورماه از ساعت 9 تا 13 برگزار و دستاوردهای مقاومت و پیامدهای ترک آن از دیدگاه مفسران اهل سنت، دستاوردهای قاعده نفی سبیل در مقاومت اسلامی در قرآن، نقش عزم ملی، استقامت اسلامی، آموزههای قرآنی، دستاوردهای اخلاقی مقاومت از منظر دینی هم مقالات این کمیسیون خواهند بود.
کمیسیون تخصصی پنجم با موضوع چالشهای مقاومت از نگاه قرآن کریم است؛ مدیر کمیسیون، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی و دبیر علمی آن حجتالاسلام والمسلمین علی اسدی است.
این کمیسیون روز چهارشنبه 5 شهریورماه از ساعت 9 تا 13 برگزار میشود و مقالاتی آن عبارتند از: بازشناسی مفهومی و تبیین چالشها و تنگناهای مقاومت از نگاه قرآن، چالشهای سیاسی مقاومت اسلامی و راه حلهای قرآنی مقابله با آن، نسبتسنجی قاعده «لاضرر و لاضرار» با الزامات مقاوت اسلامی از نگاه قرآن کریم و واکاوی چالشهای اقتصادیِ مقاومت اسلامی و راهکارهای قرآنی آن.
انتهای پیام